Producten:


............................................


>>>>>Mii COSMETIC<<<<<


Mii is een zorgvuldig uitgekozen make-up gamma met oa een 100% zuiver MINERALE lijn, vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen, petrochemie en niet getest op dieren.

>>>>> THALGO <<<<<
Thalgo producten

Zoute schatten uit de zee..


Thalgo is een zeer efficiënt cosmetisch merk op basis van algen en zeeproducten.

Algen hebben veel eigenschappen die we jammer genoeg onderschatten.


De oorsprong van alle leven op aarde bevindt zich in de zee, deze bron van leven bevat alle voedingstoffen die een mens nodig heeft. Dit vormt de basis van het Franse merk Thalgo.

Wetenschap en de onderzoeken naar de positieve effecten van algen en zeewater op de huid betekende het begin van Thalgo. Dit merk brengt het beste van twee werelden (spa en beauty) samen en blijft zorgen voor innovaties, nieuwe behandelingen en producten voor schoonheidsinstituten en spa’s.


We weten allemaal hoe effectief de zee is voor onze gezondheid en ons welzijn, maar dat dit gecombineerd wordt in verzorgingsproducten en behandelingen is uniek. Bepaalde algen in de gelaatsbehandelingen hebben zelfs de eigenschap om antiverouderend, verstevigend en hydraterend te werken. Deze voordelen van de zee zijn verwerkt in het Thalgo assortiment.

Ook bevatten de producten geen parabenen of mineralen en ingrediënten van dierlijke oorsprong.


Het Thalgo assortiment biedt een breed aanbod van behandelingen en producten waarin de bijzondere voordelen van de zee en de algen verwerkt zijn.


De producten worden ook te koop aangeboden in het instituut.

Voor vrijblijvende informatie ben ik steeds bereikbaar via e-mail of telefoon ( zie contact ).


BEHAALDE CERTIFICATENEen mooi alternatief voor gelnagels is Gelish.


Gelish is even gemakkelijk aan te brengen als een gewone nagellak. Het grootste voordeel is dat het resultaat tot 21 dagen houdbaar blijft en afweekbaar is.


Dankzij Gelish verberg je onvolmaaktheden in de nagel en verstevig je de natuurlijke nagel. Het is een flexibel en duurzaam product dat zorgt voor een langdurige glans.


Je hoeft niet langer te wachten tot de nagels droog zijn na de behandeling. Afbrokkelen, krasjes en dofheid, zwakke en beschadigde nagels behoren definitief tot het verleden.


Er zijn tal van kleuren en combinaties mogelijk.
>>>>> SUIKERONTHARING <<<<<

  Schoonheidsinstituut Jolie - Jo • Pontstraat 25 • 9800 Astene ( Deinze ) • Tel 0471 37 19 26 • btw BE 0539.768.673 • info@jolie-jo.be • site by Geoffrey •